RENDEZVÉNY

TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNY MANAGEMENT

Átvállaljuk a teljeskörű műszaki tervezést rendezvényszervező és PR ügynökségek és egyéb megbízó szervezetek számára. Mienk a mérnöki munka megvalósítása, Önöké a kreativitás.

RENDEZVÉNY MŰSZAKI PROJEKTMANAGEMENT

Nagyon sok részletnek kell összeállni, hogy egy rendezvény, fesztivál, városnap, vagy vásár sikeres legyen. A rendezvény forgatókönyv elkészítését is vállaljuk, amiben minden feltételnek szerepelnie kell.

Méretpontosan tervezünk, ami a rajzon ott van, az ott is lesz. Profi, sokat látott és tapasztalt tervezőkollégák dolgoznak, illetve ügyelik az építés és a bontás folyamatát.

ÉPÍTÉS, PROGRAM, BONTÁS, MŰSZAKI FELÜGYELET, AZONNALI SEGÍTSÉG

Kiemelt figyelmet érdemel a ki- és beléptetési rendszer
A kültéri rendezvény körbekerítése, a ki- és beléptető pontok helye, kapacitása, személyzete.

A tömeg irányítása, az emberek mozgásának a megtervezése
Hogy érik el a helyszíneket, a színpadot, hogyan álljanak a sátrak, a pavilonok (ha van). Meg kell tervezni a pontos kiürítési rendet, ha történne valami, a vészkijáratokat, a rakodóhelyeket, a közönség és a staff mozgási útvonalait, az ideiglenes vezetékek, csövek vonalát.

Az ideiglenes infrastruktúrát is kiépítjük
Szó szerint bárhová tudunk vinni elektromos áramot, akár a puszta közepébe is. Kell még ivóvíz, WC, vizesblokk és a hulladékkezelést sem szabad elfelejteni. Nálunk van bérelhető aggregát, bérelhető gázpalackos fűtés, víztartály bérlés – mindez, akár több ezer ember egyidejű kiszolgálására is elegendő mennyiségben. Természetesen mindent mi szerelünk és bontunk.

AMI A LÁTOGATÓNAK IS FONTOS

Kényelmi berendezések, öltözőkonténerek, fedett sátrak is kellenek, de ide tartozik még a ruhatár, a gyermekrészleg, vagy az értékmegőrző is. ezeket is be kell tervezni egy rendezvényre. A pozitív összképhez, a hiánytalan látogatói élményhez mindenképpen hozzátartoznak.

Műszaki tervezés
Az áramellátáshoz nagyon pontos kapcsolási térkép készül, illetve fel kell mérni az adott helyszín eszközigényét és kikalkulálni, miből mennyi kell, hogyan lehet gyorsan és biztonságosan felépíteni a szabadtéri rendezvényt. Mindig van nálunk pótalkatrész, tartalék eszköz, felkészülünk a felkészülhetetlenre is – ezt kevesen vállalják.
Végig ott vagyunk minden helyszínen.

Tűzvédelem, balesetvédelem, egészségügyi ügyelet
Rendezvényen kötelezően ilyen tervek kelleni fognak és a villámvédelemre is gondolni kell, mert bármikor jöhet egy vihar. Szélvédelemről, esővédelemről stabilitásról, rögzítésekről is gondoskodni kell.

Megvalósítók vagyunk
Szeretjük a kreatív, nagy színes, látványos terveket, de mi alátesszük a műszaki realitásokat, az kivitelezés legapróbb részleteit is. Ha kell adunk ötleteket, partnerként segítünk abban, hogy a végeredmény szuper lehessen.

Kinek lehet hasznos mindez?
Sok rendezvényszervező PR céggel, reklámügynökséggel dolgozunk együtt, de várjuk cégek, önkormányzatok, sportegyesületek, egyházak önálló megkeresését is. Mindazokat, akiknek mondanivalójuk van és közönségük, akik szeretnének érdekes és értékes élményeket adni magas technikai színvonalon.