SZEMÉLYZET

NEM VAGYUNK “EGYNYÁRI GYEREKEK”

AKI VELÜNK DOLGOZIK, AZ SZÓ SZERINT SOKAT LÁTOTT ÉS BÍRJA A TEMPÓT.

RENDEZVÉNYEK HÁTTÉRSZEMÉLYZETE

Egy rendezvény felépítése komoly műszaki felkészültséget, erőt, eszközöket és szaktudást igényel. Kreatívnak lenni csak a teljeskörű tudás birtokában lehet. Stábunk tagjai sokféle szakirányból jöttek, így mindenki tudása adódik össze a rendezvény sikeréért.

TAPASZTALT CSAPATTAL JÖVÜNK

Nem vagyunk “egynyári gyerekek” – aki velünk dolgozik, az szó szerint sokat látott és bírja a tempót. Mi a világ végére is felhúzunk egy több napos fesztivált úgy, hogy senkinek nem fog feltűnni, hogy a puszta közepében áll, mert minden áll, csillog-villog, kényelmes, szól és működik. Kívülről nézve nem is gondolnánk, mekkora szívósság, akaraterő és elszántság kell, hogy minden kifogástalanul, időre működjön. Többféle képességű kollégáink együttes munkája kell a jó rendezvényhez, fesztiválhoz.

Erős emberek – akik hihetelen dolgokat tartanak, meg, visznek arrébb, rakodnak fel és le, mert van, ami nem gépesíthető.

Szervező emberek – akik átlátják, odateszik, elintézik, akiket követnek.

Ügyeskezű ezermesterek – extrém helyzetekben is összeraknak finom kézzel mindent, kitalálják, rögtönöznek is a helyszínen, ha kell, igazi mágusok.

Szaktudású alvállalkozók – speciális részfeladatokra jönnek.