Eszközbérlés

ESZKÖZ BÉRLÉS

Eszközbérlés

Chiavari szék, amerikai szék bérlés

Chiavari szék kölcsönzés

Chiavari szék kölcsönzés, amerikai szék bérlés révén ön egy letisztult, kifinomult, mégis elegáns széket tud bérelni.

Hazánkban is nagy térhódításnak örvend, mely szinte minden magas színvonalú rendezvényen megtalálható.

A Chiavari szék a dekoráció világában rendkívül jól variálható bútorként elterjedt. Megtalálható esküvőkön, rendezvényeken. Nélkülözhetetlenné az teszi, hogy ezek a gyönyörűségek egy átlagos rendezvényből is különleges alkalmat varázsolnak.

A szék története 1807-re tehető és Giuseppe Gaetano Descalzi mester nevéhez köthető. Az asztalos mester továbbfejlesztette a már látott és meglévő francia mintát, és egy egyedi megjelenést készített amely eredetileg cseresznyefából készült.

Rendkívül könnyű, mégis masszív vázának köszönhetően lett közkedvelt installációs eszköz az akkori és 200 évvel később a mostani rendezvényeken.

A mester nem is gondolhatta volna, hogy a megálmodott szék hosszú utat járt be és napjainkban is elengedhetetlen kelléke szinte minden elegáns rendezvénynek.

Találkozhattunk vele pl. John F. Kennedy esküvőjén, számos Columbo sorozatban láthattuk eme eszközt, rengeteg Oscar, Grammy gálán töltött be fontos szerepet.

Nem szükséges székszoknya hozzá mert kecses kialakítása lévén önmaga dekorációs elemként is meghatározó része lehet rendezvényének legyen szó esküvőről, díjátadó gáláról, exkluzív eseményekről.

https://colorcrew.hu/rendezveny-eszkozberles/