MŰSZAKI

MŰSZAKI MANAGEMENT RENDEZVÉNYRE

Általános tévhit, hogy rendezvények eszközei maguktól épülnek fel és hogy a műszaki tudás szükségessége az építést követően véget ér. A gyakorlat azt mutatja, hogy műszaki management-re nem csak a tervezés során, hanem az építési, készenléti és bontási szakaszban egyaránt szükség van.

RENDEZVÉNYESZKÖZÖK INSTALLÁLÁSA AZ ALAPOKTÓL

Minden eszközt, ami egy rendezvényen installálásra kerül olyan műszaki management kísér, amely lehetővé teszi a szakszerű kivitelezést és üzemeltetést.

A világító ledfalak, kivetítők és színpadtechnika területén túl, az alapok, az alapvető dolgok ismerete és a helyszínre való adaptációja elengedhetetlen. A szakszerű kivitelezés ott indul, hogyha nem tükörsima a talaj, akkor a rendezvénysátrakhoz bizony talajfedés is kellhet, hogy megálljanak a pultok és a sörpadok.

Nagyobb sátraknál figyelembe kell venni a szellőzést, mert könnyen befüllednek, bepárásodnak. Az adott eszközökre, megoldásokra vonatkozó műszaki tanácsadás és felügyelet biztosítását vállaljuk,épp ezért nem vagyunk szimpla rendezvényeszköz bérbeadók.

ÉPÍTÉS, PROGRAM, BONTÁS, MŰSZAKI FELÜGYELET, AZONNALI SEGÍTSÉG

Az adott helyszínen mindig segítőkészen adunk tanácsot az olyan megoldásokkal kapcsolatban is, melyeket bár nem mi terveztünk, mégis érinti az adott eszközök szakszerű és biztonságos működtetését, hogy védjük az eszközt és a személyi biztonságot is. A rendezvények többsége nem hétköznap van, és nem is biztos, hogy munkaidőben, így ha szükség van szakemberre, aki elhárít, megold, gyorsjavít, palackot cserél a fűtésben, beállít pár szellőzőventillátort, felügyeli az ideiglenes infrastruktúrát, akkor erre is fel vagyunk készülve.

EGY KÉZBEN MINDEN, MI VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET

A rendezvényszervezés, fesztiválszervezés kulcskérdése, hogy kinek mire terjed ki a felelősségi köre. Ha több külön cég biztosít több területet, akkor nehéz lehet egy hiba felelősét megtalálni, az emberek egymásra mutogatnak, elsikkad a lényeg. Mi vállaljuk a teljeskörű rendezvény szervezését, így a szakszemélyzet is adjuk, őrzők, takarítók, vendéglátók, büfések, hostessek, szerelők munkájának öszehangolását és felügyeletét. Nem titok, a rendezvényszemélyzeti kérdéseket esetenként mi is alvállalkozókkal oldjuk meg.

Ne bízza a véletlenre, fókuszáljon a rendezvénye tartalmi részére, az összes többit pedig bízza ránk. Még egy érv: egy emberrel kell csak tárgyalnia, így a kapcsolattartási időt, a szerződések sorát is megspórolja!